Preview Mode Links will not work in preview mode

Systrar som odlar

Aug 8, 2021

Det här blev ett lite längre avsnitt men det finns ju så mycket att prata om när det gäller bärbuskar och fruktträd i trädgården. Vi pratar om våra erfarenheter, tips och trix och hur vi har tänkt när vi har gjort dessa investeringar till trädgården.


Jul 25, 2021

Och hur sköter man egentligen om sina kryddväxter eller örter? Vi pratar också örtsalt och örtspiral för den som vill avancera. 


Jul 18, 2021

Sol, vind och vatten. Alltid är det väl något som man som odlare klagar på? I det här avsnittet pratar vi om vatten och hur vi har försökt lösa problemen som vi har stött på när det gäller att ha egen brunn och samla vatten på olika sätt. Och hur kan man odla på ett smart sätt utan att göra åt så...


Jul 11, 2021

Hur går det såhär i halvtid i Lovisas trädgård? Och går det att fokusera på grönsakerna och inte bara prata om blommor? Växthus, pallkragar och täckodling tas upp i det här avsnittet. Och så har vi en ny grej! Inte veckans frö, utan veckans grönsak. 


Jul 4, 2021

I det här avsnittet pratar vi om hur det har gått för Julia nu i början av odlingssäsongen. Hur gick det med sådden i pluggbrätte och blev det några blommor i trädgården i år?